Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Udviklingen af Vegas Golden Knights trøjedesign på fem år
09 Jun

Udviklingen af Vegas Golden Knights trøjedesign på fem år

Vegas Golden Knights avancerede til finalen igen efter fem år, og det fik også folk til at se på styrken af dette hold igen. Som et nyt NHL-hold registreret i 2017, kan Vegas Golden Knights beskrives som en model for styrken af den nye generation. Vegas Golden Knights gik videre til finalen i deres første sæson, og deres styrke overraskede de oprindelige seks hold. Disse Original Six-hold er faldet langt bagefter mange hold i styrke i de sidste ti år.

Uanset om det er Vegas Golden Knights eller Seattle Kraken i denne sæson, har de ramt de Original Six-hold hårdt. Vegas Golden Knights og Seattle Kraken gik begge videre til anden runde af slutspillet, og deres vidunderlige præstationer fik også alle til at føle det sjove ved NHL igen. Der er ikke mange fans, der kender Seattle Kraken Trøjer på nuværende tidspunkt, så da de spillede mod Dallas Stars, var der meget få af deres fans blandt publikum.

Denne Golden Knights Trøjer har gennemgået fem års kontinuerlige designændringer, og de bliver gradvist holdt af flere fans. Fra 2017 til 2022 har Vegas Golden Knights designet i alt fem ishockey trøjer med forskellige stilarter. De bruger henholdsvis sort, hvid, guld og rød som hovedfarver. Blandt dem er den gyldne Vegas Golden Knights-trøje fra 2021 den mest populære blandt fans. Folk tror, at denne trøje er mest i tråd med holdets momentum.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor