Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Succesen med Vegas Golden Knights kommer fra hver spillers dedikation
14 Jun

Succesen med Vegas Golden Knights kommer fra hver spillers dedikation

Også for det første Stanley Cup-mesterskab i holdhistorien har Vegas Golden Knights og Florida Panthers ydet den største indsats. Sejren tilhører kun den ene side. Vegas Golden Knights besejrede endelig Florida Panthers med en samlet score på 4-1 og vandt den endelige sejr. Vegas Golden Knights vandt ikke kun mesterskabet, men fik også påskønnelse af deres modstander Florida Panthers. Florida Panthers ser Vegas Golden Knights som et formidabelt hold, og de har ingen undskyldninger for at tabe.

Florida Panthers ser frem til den samme drøm og ønsker Vegas Golden Knights mesterskabet, og de vil fortsætte med at arbejde hårdt for at forfølge det. Træner Bruce Cassidy var begejstret for at have spillerne, og sammen nåede de deres første mesterskabsmål. Denne gyldne Golden Knights Trøjer er bestemt til en ekstraordinær mission, og den vil blive en souvenir af ære i holdets historie. Folk ser på ryggen af de spillere, der bærer Florida Panthers Trøjer. Det andet sted er bestemt til at være en ensom og fortabt situation. Jeg håber, de kan rejse sig igen næste sæson.

Vegas Golden Knights vandt pokalen i deres sjette sæson, og blev det næsthurtigste hold til at vinde et mesterskab siden 1967-68 i ekspansionsæraen, og var kun bagud efter Edmonton Oilers' fem sæsoner. Succesen med Vegas Golden Knights er uadskillelig fra et godt strategisk ledelsessystem. Holdet har aldrig stillet forventninger til en enkelt spiller, men håber, at hver spiller kan præstere sit bedste. Ud fra scoringssituationen for Vegas Golden Knights gennem hele sæsonen, kan det ses, at hver spiller på holdet kan blive en skytte og score mål, i modsætning til andre hold, hvor alle mål er koncentreret om en bestemt spiller.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor