Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Provorov underskriver en seks-årig kontrakt
13 Sep

Provorov underskriver en seks-årig kontrakt

Forhandlingerne mellem Flyers-generaldirektør Chuck Fletcher og den begrænsede gratis agent Ivan Provorov og Travis Konecnys agenter er blevet intensiveret. Fansen er bekymrede for, om han kan tage på sig Philadelphia Flyers-ishockey trøjer igen. Fordi de oprindelige forhandlinger i Provorov-lejren krævede omkring otte millioner på otte år. Ifølge de seneste medierapporter underskrev Philadelphia Flyers en seks-årig aftale med Ivan Provorov. Sportsnets Elliotte Friedman rapporterede, at AAV vil være $ 6,75 millioner. Dette ser ud til at være en stor sejr for Flyers.

Kontraktsforhandlingerne mellem Flyers og Provorov ser ud til at være stagnerende i løbet af sommeren, og kontrakten giver Provorov mulighed for at tilbringe sæsonen 2024-25. Provorov kæmper for sin Philadelphia Flyers Trøjer-ære. Provorov bliver en ubegrænset fri agent efter hans nye kontrakt udløber. Han har arbejdet på Flyers træningsplads i Voorhees og er klar til at vende tilbage til lejren for at træne.

Vi ser frem til væksten i Ivan Provorov, byder alle velkommen til at være opmærksomme på os, jeg vil give dig flere oplysninger.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor