Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Oskar Lindblom vender tilbage til Philadelphia Flyers
24 Jul

Oskar Lindblom vender tilbage til Philadelphia Flyers

Oskar Lindblom blev diagnosticeret med Ewings sarkom i december. Da han blev diagnosticeret, var han nødt til at tage sin ishockey trøjer af og holde sig væk fra NHL. Ifølge de seneste nyheder underskrev Lindblom en tre-årig aftale med Philadelphia Flyers onsdag. Lindblom skøjter og træner med sine Flyers holdkammerater for første gang den 23. juni.

Flyers general manager Chuck Fletcher sagde: "Vi vil have, at Oskar skal være en af ​​de 31 spillere, vi bragte ind i Toronto-boblen. Vores organisation tror på ham helhjertet. Vores spillere tror på ham. Træneren tror på ham." Lindblom sagde: "Jeg er meget glad. At være i stand til at bære Philadelphia Flyers Trøjer og blive medlem af Philadelphia Flyers i de næste tre sæsoner. Organisationen, fansen og hele NHL gav mig overvældende støtte. Jeg vil gerne takke Philadelphia Flyers for at give mig denne mulighed. Jeg ser frem til min tilbagevenden. Bidrag til holdets succes. "

Lindblom har støtte fra fans, holdkammerater og chefer. Jeg tror, han vil omdanne denne held til motivation og blive den lyseste spiller på banen.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor