Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
New Jersey Devils forbereder sig på at hente Timo Meier
07 Jun

New Jersey Devils forbereder sig på at hente Timo Meier

Efter en forbedret sæson for New Jersey Devils håber holdet at beholde denne gruppe af spillere. Timo Meier, der blev byttet til New Jersey Devils af San Jose Sharks i 2023, er ved at udløbe. I de tre måneder, Timo Meier bar New Jersey Devils Trøjer, præsterede han meget godt, så holdet håber at beholde denne spiller. Timo Meier blev byttet til New Jersey Devils i en multiplayer-handel, så holdet vidste ikke meget om hans styrke.

Da Timo Meier bar San Jose Sharks Trøjer i 2022, skabte han også den første spiller i holdets historie til at score fem mål i en enkelt kamp. Så i 2023, hvad vil Timo Meier blive betragtet som en handelsvare? I løbet af sine syv sæsoner med San Jose Sharks førte Timo Meier alle sine holdkammerater i assists og scoringer, mens han sluttede på andenpladsen i scorede mål. Så Timo Meier blev ved et uheld byttet til New Jersey Devils, hvilket også forbedrede styrken på dette hold.

New Jersey Devils håber at få en langtidskontrakt med Timo Meier, og holdet ser et stort potentiale i denne spiller. New Jersey Devils vokser konstant, og de har brug for kvalitetsspillere til at støtte dem, og 26-årige Timo Meier har bare alle de betingelser, de har brug for. New Jersey Devils svigtede i slutspillet i denne sæson, men holdet er overbevist om, at de vil være i stand til at præstere godt i næste sæson. Til sommer vil New Jersey Devils planlægge, at spillere skal blive, og de vil bygge et stærkere NHL-hold.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor