Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
NHL suspenderet kamp på grund af coronavirus
16 Mar

NHL suspenderet kamp på grund af coronavirus

På grund af virkningen af epidemien er mange sportsgrene begyndt at suspendere spil. NBA blev tvunget til at offentliggøre en meddelelse om at stoppe spillet, fordi spillerne blev testet positive. NHL besluttede at afbryde sæsonen 2019-20 torsdag. Spillere tager deres ishockey trøjer af i en periode, fordi holdene, lederne og spillerne i ligaen er bekymrede for coronavirus.

Selvom mange spillere er skuffede over, at de ikke kan deltage, er der intet vigtigere end sundhed og sikkerhed for alle. Connor McDavid sagde, som spillere, vi støtter NHL og NHLPAs beslutning om at udsætte sæsonen for at sikre holdet og dets fans. Hver spiller er ansvarlig for sin Edmonton Oilers Trøjer og for hans familie og samfund. Fans er begyndt at forstå, hvorfor NHL-sæsonen er nødt til at blive suspenderet på dette tidspunkt, og spillerne og holdet respekterer NHLs beslutning i dag fuldt ud.

På nuværende tidspunkt bør det sikres, at det er deres egen sundhed og sikkerhed, og hvad fans kan gøre er at vente tålmodig, vente på, at epidemien ophører og genoptage normale spil.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor