Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Hedman kan spille Buffalo Sabres
08 Nov

Hedman kan spille Buffalo Sabres

Hedman er fra City of Lightning, den eneste fødte spiller i Sverige. Der er mange fans i Sverige, der køber ishockey trøjer til at slutte sig til ham. Hedman spillede mod New York Rangers i Tampa Bay Lightning den 29. oktober. Flere kampe er blevet forpasset på grund af skader i underekstremiteten. Og han håber at vende tilbage til spillet efter at have vendt tilbage fra en skade.

Hedman kan spille i NHL Global Series i 2019 mod Buffalo Sabres 'Tampa Bay Lightning. Uanset om det er træneren eller hans holdkammerater, vil de have, at han kommer tilbage, fordi han er en spiller, der kan spille i NHL. Hedman sagde selv: "Jeg begynder at blive lidt nervøs, og jeg bliver normalt ikke nervøs før spillet. Men dette er en en gang-i-livet mulighed for at vende tilbage til min hjemby, fordi jeg vil bære en Tampa Bay Lightning Trøjer til det hold, jeg er sammen med i mere end 10 år.Der er en masse familie og venner at se på.

Vi håber, at Hedman kan vende tilbage til den bedste stand og bringe en vidunderlig begivenhed til sin nærmeste familie, venner og svensker.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor