Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
David Krejčí kan stadig ikke give slip på sin pligt over for Boston Bruins
21 Jun

David Krejčí kan stadig ikke give slip på sin pligt over for Boston Bruins

Kan 37-årige David Krejčí vente på forlængelse fra Boston Bruins? Hans mesterskabsdrømme gik igen i denne sæson. Efter at David Krejčí oprindeligt håbede på at vinde Stanley Cup igen i sæsonen 2022-23, ønskede han at bære en Boston Bruins Trøjer for at annoncere sin pensionering. Det er ærgerligt, at alle tanker blev knust i den første runde af slutspillet, da Boston Bruins blev elimineret af Florida Panthers.

Som medlem af Boston Bruins, der vandt Stanley Cup i 2011, er David Krejčí ivrig efter at føre holdet til endnu en mesterskabsære. I den ordinære sæson levede Boston Bruins op til forventningerne og opnåede den højeste score i ligaen, idet de vandt Presidents Cup. Boston Bruins arbejdede også hårdt på at tilmelde mange fremragende unge spillere igen, inden slutspillet nærmede sig. Men Boston Bruins tænkte ikke på noget. Han kunne stadig ikke bryde forbandelsen om, at Presidents Cup forlod slutspillet.

Kan David Krejčí nå det ultimative mål om et-mand-én-hold med en etårig kontrakt, der udløber med Boston Bruins forud for sæsonen 2022-23? David Krejčí spillede for Boston Bruins i 16 år, og han bar altid NHL trøjer nr. 46. I løbet af disse 17 år vendte David Krejčí tilbage til HC Olomouc i 2021. Han mener, at hans styrke måske ikke kan hjælpe Boston Bruins. I HC Olomouc-kampen scorede David Krejčí 20 mål i 51 kampe i den regulære sæson og scorede 46 point, og blev dermed holdets scoringsleder. På det tidspunkt følte David Krejčí, at han havde styrken til at vende tilbage til Boston Bruins igen, så han valgte at vende tilbage til dette hold, som han ikke kunne give slip på.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor