Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Byfuglien tager stadig en ferie
20 Sep

Byfuglien tager stadig en ferie

Den 34-årige Byfuglien har været på ferie, siden han blev såret på en ankel den 29. december sidste sæson. Byfuglien deltog stadig ikke i Winnipeg Jets træningslejr. Byfuglien tager muligvis en pause for at tænke på sin fremtid med NHL. Her har vi klargjort ishockey trøjer.

Tidligere denne sæson gik han glip af seks kampe på grund af en skade på overekstremiteten. Han scorede 31 point i 42 kampe. Byfuglien er den længste kørende Winnipeg Jets-spiller. Men hvis han beslutter, at han er færdig og vælger ikke at vende tilbage til holdet, vil dette være et andet grusomt slag mod Winnipeg Jets forsvar. Som afsløret denne uge overvejer holdets øverste defensive spiller Dustin Byfuglien at trække sig tilbage. Jeg tror, at han på dette tidspunkt har brug for fans til at bære en Winnipeg Jets Trøjer for at støtte ham. Uden Byfuglien kan Winnipeg Jets-vagter have problemer med at få dem hårdere fra slutspillet.

Byfuglien er ikke sikker på sin fremtid med NHL. Tilskuerne forventer stadig, at han fortsætter med at vende tilbage til spillet i fremtiden.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor