Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Boston Bruins vinder tre personlige bedste priser
28 Jun

Boston Bruins vinder tre personlige bedste priser

En sæson er slut, og det er tid til at offentliggøre de individuelle priser. De bedste Boston Bruins i den regulære sæson, de vandt den bedste træner, defensive angriber og målmand. Linus Ullmark er spændt på at iføre sig Boston Bruins Trøjer, da han tager sin karrieres første målmandsære med hjem. Prisen for bedste garde gik til San Jose Sharks' Erik Karlsson, som vandt æren igen efter syv år.

Hart Trophy-vinderen er Connor McDavid, som allerede er kendt, denne spiller har trods alt spillet for godt i denne sæson. Connor McDavid fuldførte forbløffende 64 mål og 153 point i den ordinære sæson. Det er tredje gang i sin karriere, at han vandt denne hæder iført Edmonton Oilers Trøjer. Connor McDavid brød igen i denne sæson personlige data, og han bliver en af de største dataspillere i NHL.

Edmonton Oilers har igen produceret en superstyrke angriber i Connor McDavid, som er blevet den mest magtfulde tilstedeværelse blandt de unge spillere i denne klasse. Nu mangler Connor McDavid den sidste ære, som er at føre Edmonton Oilers til Stanley Cup-mesterskabet. Bedste defensive angriber blev igen vundet af Patrice Bergeron, 37, som er kendt for sine evner i begge ender af gulvet og har vundet Frank Selke-prisen seks gange. Patrice Bergeron holdt trofæet op og sagde begejstret: Boston Bruins vil aldrig stoppe med at bevæge sig fremad, og de vil arbejde hårdere for at vinde næste sæson.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor