Gratis forsendelse på bestilling over 130 €
0
dss 0
0 0,00DKR
Indkøbskurven er tom!
Mikhail Sergachev underskriver en tre-årig kontrakt med Tampa Bay Lightning
04 Dec

Mikhail Sergachev underskriver en tre-årig kontrakt med Tampa Bay Lightning

Sergachev er 22 år i år og er en ung spiller i NHL-branchen. Hans fremtid vil blive præsenteret for os med utallige spændende begivenheder. Derfor underskrev Sergachev og Tampa Bay Lightning en treårig kontrakt på $ 14,4 millioner med en årsløn på $ 4,8 millioner. Sergachev er også et idol efterfulgt af mange unge fans. Julen er her, og mange fans køber en ishockey trøjer, der tilhører ham.

Selvom Sergachev er en ung spiller, har han været i NHL i 4 sæsoner. Hans rekord i de sidste par sæsoner har også meget gode data, og Tampa Bay Lightning valgte at underskrive en treårig kontrakt med Sergachev, hvilket indikerer, at holdet er meget optimistisk med hensyn til fremtiden for denne unge mand. Hvis Sergachev i en Tampa Bay Lightning Trøjer kan blive et hold Den næste Hedman, så er fortsættelsen af ​​det fremtidige forsvar af Tampa Bay Lightning også en god ting.

Sergachev har underskrevet en kontrakt med Tampa Bay Lightning i tre år, hvilket vil give fans utallige spændende begivenheder i fremtiden. Vi ser frem til hans fremtidige præstationer.

Du kan være interesseret i produkterne nedenfor